Christelijk Gemengd Koor "Immanuël"

Namens bestuur, dirigent en leden heten wij u van harte welkom op de website van ons koor "Immanuël". Het koor is opgericht in 1993 en telt op 1 januari 2018 ruim 100 leden, verdeeld over ongeveer 80 dames en 25 heren. Doelstelling van ons koor is te zingen tot Gods eer. Ons repertoire bestaat dan ook uit psalmen, gezangen, opwekkings- en andere geestelijke liederen.

Het koor staat sinds september 2006 onder leiding van dirigent Peter Burger uit Waddinxveen. In het afgelopen jaar (2017) heeft ons koor meegewerkt aan verschillende concerten in en buiten Katwijk.

In het bijzonder denken we dan aan ons Paasconcert in de Oude Jeroenskerk te Noordwijk, de zangmiddag voor ouderen in de Nieuwe Kerk te Katwijk en ons Kerstconcert met mannenkoor Eben Haezer in de Oude Kerk te Katwijk.
Het prachtige Oratorium "Jozef" van Marco den Toom brachten we ten uitvoer in Bolsward, Putten en Waarder.
Ook aan andere zangavonden en enkele benefietconcerten verleenden we medewerking.
Mede dankzij onze gedreven en enthousiaste dirigent Peter Burger en de medewerking van landelijk bekende musici kunnen we terugzien op een fijn muzikaal jaar.

Voor het jaar 2018 zijn er weer vele mooie concerten in het vooruitzicht.
Voor een overzicht verwijzen wij u naar de Concertagenda op onze website.

We hopen dat we u enthousiast hebben gemaakt zodat u ook bij ons komt zingen. We verheugen ons in het bijzonder in nieuwe, enthousiaste (jonge) leden. U en jij zijn van harte welkom op onze repetities,
iedere vrijdagavond van 19.20 tot 21.30 uur in de Oranjezaal van Kerkelijk Centrum "Het Anker" aan de Voorstraat in Katwijk.

Neem voor meer informatie een kijkje op onze website.
Bestuur, dirigent en leden van Immanuel bedanken u voor uw bezoek aan onze website en staan open voor eventuele suggesties die via de e-mail aan de voorzitter of secretaris kunnen worden doorgegeven.

Peter Ouwehand, Voorzitter
Anja Guijt, Secretaris.

Christelijk Gemengd Koor Immanuël uit Katwijk aan Zee
Geen show gevonden! show="12" bestaat niet.
Klik hier om de CD te bestellen!!
Christelijk Gemengd Koor "Immanuël"
T: (071) 407 77 59
E: immanuelkoor@kpnplanet.nl

Muziek UIT
Muziek AAN