Christelijk Gemengd Koor "Immanuël"

Namens bestuur, dirigent en leden heten wij u van harte welkom op de website van ons koor "Immanuël". Het koor is opgericht in 1993 en telt op 1 januari 2021 90 leden.  Doelstelling van ons koor is te zingen tot Gods eer. Ons repertoire bestaat dan ook uit psalmen, gezangen, opwekkings- en andere geestelijke liederen.

Het koor staat sinds september 2006 onder leiding van dirigent Peter Burger uit Waddinxveen. In de afgelopen jaren heeft het koor meegewerkt aan verschillende concerten in en buiten Katwijk.

In het bijzonder denken we dan aan onze indrukwekkende concerten in de Oude Jeroenskerk te Noordwijk en diverse andere kerken in en rondom Katwijk, zoals de Oude Jeroenskerk te Noordwijk. Ook hebben we al enkele bijzondere concerten mogen geven in Concertgebouw "De Doelen" te Rotterdam.
Jaarlijks zingen we samen met de ouderen in de Nieuwe Kerk te Katwijk, wat ieder jaar weer heel bijzonder is, zowel voor het koor als voor de ouderen. Eén maal per jaar repeteren wij met club "Elim", waar we ook altijd weer naar uitzien.
In verschillende kerken in Nederland geven ook regelmatig concerten.

Mede dankzij onze gedreven en enthousiaste dirigent Peter Burger en de medewerking van landelijk bekende musici kunnen we ieder jaar terugzien op mooie muzikale momenten

Afgelopen jaar 2020 moesten wij echter al onze concerten en ons zanguur met de ouderen en club "Elim" afzeggen in verband met het coronavirus. Dit betreurt het bestuur en dirigent zeer, daar er weer prachtige concerten op het programma stonden.

Ook voor het nieuwe jaar 2021 kunnen wij nog geen concerten vastleggen daar het verloop van het virus nog steeds onzeker is.
Zodra onze concerten weer mogelijk zijn, verwijzen wij u voor meer informatie naar de Concertagenda op onze website.
We hopen uiteraard dat dit weer heel spoedig zal zijn en wij als koor en u als luisteraar weer samen kunnen genieten van zang en muziek!

We hopen dat we u enthousiast hebben gemaakt zodat u ook bij ons komt zingen. We verheugen ons in het bijzonder in nieuwe, enthousiaste (jonge) leden. U en jij zijn van harte welkom op onze repetities,
iedere vrijdagavond van 19.20 tot 21.30 uur in de Oranjezaal van Kerkelijk Centrum "Het Anker" aan de Voorstraat in Katwijk.

Neem voor meer informatie een kijkje op onze website. Tevens delen wij u mee, dat we bezig zijn met een  VERNIEUWDE WEBSITE!

Bestuur, dirigent en leden van Immanuel bedanken u voor uw bezoek aan onze website en staan open voor eventuele suggesties die via de e-mail aan de secretaris kunnen worden doorgegeven.

Bep Bloot, Voorzitter
Anja Guijt, Secretaris.

Christelijk Gemengd Koor Immanuël uit Katwijk aan Zee
Geen show gevonden! show="12" bestaat niet.
Klik hier om de CD te bestellen!!
Christelijk Gemengd Koor "Immanuël"
T: (071) 407 77 59
E: immanuelkoor@kpnplanet.nl

Muziek UIT
Muziek AAN